Darček pri nákupe nad 25 € – balzam na pery Jarabina

Moja predajňa
Central Bratislava, Bratislava

Jesenná starostlivosť o pleť: Ako pripraviť svoju pokožku na chladnejšie mesiace

9. 10. 2024 autor: Petra Bečičková a vývojové oddelenie

Ako sa správne starať o pleť na jeseň, aby bola hydratovaná, chránená a žiarivá? Zistite viac a spoľahnite sa na odborné rady vývojárov kozmetiky.

Jesenná starostlivosť o pleť: Ako pripraviť svoju pokožku na chladnejšie mesiace
Jesenná starostlivosť o pleť: Ako pripraviť svoju pokožku na chladnejšie mesiace

S príchodom jesene sa okrem zmeny počasia mení aj potreba našej pokožky. Po letnom období, kedy bola pleť vystavená intenzívnemu slnečnému žiareniu, je čas prispôsobiť starostlivosť špecifickým podmienkam, ktoré chladné a veterné dni prinášajú.

Hydratácia je základ

Hydratácia, výživa a ochrana sú kľúčové faktory, ktoré pomôžu vašej pokožke zvládnuť prechod medzi letom a zimou.

Po lete môže byť pokožka dehydratovaná v dôsledku nadmerného vystavenia slnku a vysokým teplotám. Na jeseň k tomu pribúda chladný vietor a suchý vzduch z vykurovaných priestorov. To vedie k ďalšiemu vysúšaniu pleti. Preto je kľúčové investovať do kvalitnej hydratačnej starostlivosti.

Zvoľte krémy s bohatšou konzistenciou, ktoré dodajú pokožke potrebnú vlhkosť a zároveň ju ochránia pred vysušením.

Pleťový elixír - protivráskový & liftingový krém Ruža & Žriedlová soľ - náš najpredávanejší omladzujúci krém! Vymeňte svoj bežný nočný krém proti vráskam za exkluzívny pleťový elixír s ružou a odhaľte tajomstvo večnej mladosti. 

Liftingový krém pre zrelú pleť je vhodný ako hydratačný denný aj nočný krém na hlboké vrásky a vrásky okolo očí.

Extra jemný denný hydratačný pleťový krém Mŕtve more prinesie vašej pleti dokonalú harmóniu sily minerálov z Mŕtveho mora a jemných prírodných olejov a výťažkov. 

Upokojuje, regeneruje, vyživuje, omladzuje, okamžite aj dlhodobo hydratuje a chráni.

Jemný Anti-pollution denný pleťový krém Sedmokráska s jedinečným kokteilom prírodných ingrediencií dlhodobo hydratuje, ochraňuje pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia a predchádza vzniku vrások.

Zabudnite na unavenú, povädnutú a suchú pleť a užite si pocit pleťovej pohody kedykoľvek a kdekoľvek.

Trendový multifunkčný pleťový balzam bez konzervantov intenzívne hydratuje a rozjasňuje pleť, predchádza vysušeniu a pocitu pnutia, redukuje vrásky. 

Kyselina hyalurónová, vitamíny A, C a E, koenzým Q10, cenné oleje a ďalšie prírodné ingrediencie zaistia všestrannú starostlivosť o pleť, pery, krk aj dekolt.

Obnovte ochrannú bariéru pokožky

Krémy s obsahom ceramidov pomáhajú udržať pleť hydratovanú a chránenú pred vonkajšími vplyvmi, vďaka tomu zostáva jemná a pružná aj počas sychravého počasia.

Letné opaľovanie môže oslabiť prirodzenú bariéru pleti, čo môže viesť k vyššej citlivosti a suchosti. Na jeseň je preto dôležité posilniť ochrannú vrstvu pokožky pomocou produktov obsahujúcich ceramidy, omega mastné kyseliny a vitamíny, ktoré pomáhajú obnoviť kožnú bariéru.

Výživné telové maslo Mŕtve more pre všetky ženy alebo mužov, ktorých trápi citlivá a suchá pokožka. 

Obsahuje kombináciu cenných prírodných masiel – kakaové a bambucké maslo, mandľový olej, soľ z Mŕtveho mora, ovsený beta-glukánu a panthenol. 

Vysoko prírodné zloženie poskytne okamžitú úľavu, výživu a hydratáciu.

Anti-aging, revitalizujúce a spevňujúce telové mlieko s hroznovým, ovseným a mandľovým olejom, výťažkom z vínnej révy, beta-glukánom a panthenolom dopraje suchej pokožke hebkosť, vláčnosť a hydratáciu.

Hydratačné telové mlieko pre citlivú pokožku Sedmokráska s extra jemnou receptúrou s cennými olejmi, sedmokráskovým a ovseným výťažkom, kyselinou hyalurónovou a panthenolom dlhodobo hydratuje, upokojuje, regeneruje a vyživuje suchú, citlivú až podráždenú pokožku.

Jemná exfoliace

Pravidelné používanie pleťových peelingov je kľúčové pre udržanie mladistvej pleti.

Po lete je ideálny čas na jemnú exfoliáciu, ktorá odstráni odumreté bunky a zanechá pleť hladšiu a sviežejšiu. Zároveň pomôže lepšiemu vstrebávaniu hydratačných a výživných produktov. 

Na jeseň však voľte šetrné exfolianty, ktoré nebudú pleť zbytočne dráždiť. Ideálne sú enzymatické peelingy alebo produkty s obsahom kyselín AHA a BHA v nižších koncentráciách.

Jemný čistiaci peeling na tvár a pery so sedmokráskou, jemnými bambusovými časticami a cennými prírodnými olejmi poskytuje citlivej pleti a perám dokonalú očistu, odstránenie odumretých buniek a regeneráciu.

Čistiaca maska ​​na pleť poskytuje hĺbkovú očistu, rozjasnenie, hydratáciu a okamžitý lifting.

Ílová maska ​​významne reguluje tvorbu mazu, a je teda vhodná najmä pre normálnu až mastnú pleť. 

Má príjemnú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a sprevádza ju nežná hypoalergénna vôňa.

Multifunkčný čistiaci gél, peeling & maska ​​na tvár 3v1 so sviežou vôňou uhorky je úplným základom v starostlivosti o mastnú až aknóznu pleť. 

Zaručuje dokonalé a hĺbkové čistenie pleti, zmierňuje prejavy akné, hydratuje a rozjasňuje pokožku. 

Vďaka tomu pleť dokáže absorbovať účinné látky z následných kozmetických prípravkov.

Pleťové sérum ako kľúčový pomocník

Pleťové séra dodávajú pleti aktívne látky a vitamíny v koncentrovanejšej podobe ako je to napríklad pri denných a nočných krémoch.

Do jesennej rutiny je vhodné zaradiť sérum na pleť s obsahom antioxidantov, ako je vitamín C a E. Tieto zložky pomáhajú bojovať proti voľným radikálom a zaisťujú zdravší a mladistvejší vzhľad pleti. Okrem toho môžete pridať aj sérum s kyselinou hyalurónovou, ktoré napomáha udržať vlhkosť v pokožke.

Exkluzívne liftingové hyalurónové sérum redukuje vrásky na čele, okolo očí, na krku aj v dekolte. 

Dlhodobo hydratuje, vyhladzuje, spevňuje povädnuté kontúry tváre, upokojuje pleť a posilňuje jej bariérovú funkciu.

Ochranné, detoxifikačné a omladzujúce hyalurónové sérum na pleť a očné okolie LÚKA obsahuje unikátny anti-pollution a anti-aging komplex z českých a slovenských bylín a ovocia. 

Vyhladí, rozžiari, dá pleti „napiť“ a dokonale ju ochráni pred nepriaznivými vplyvmi znečisteného prostredia.

 Zázrak z lúčneho kvetu, ktorý si zamilujete.

Pozornosť venovaná ochrane pred UV žiarením

Aj keď slnečné lúče nie sú na jeseň také intenzívne ako v lete, stále je dôležité používať opaľovací krém. UV žiarenie môže byť prítomné aj počas oblačných dní a prispievať k predčasnému starnutiu pokožky. Používanie opaľovacieho krému s SPF by preto malo zostať súčasťou vašej každodennej starostlivosti o pleť.

Starostlivosť o pery a ruky

Doprajte rukám výživné krémy, aby zostali hebké a chránené po celý deň.

Nezabúdajte tiež na citlivú pokožku pier a rúk, ktorá trpí najmä v chladnom počasí. Používajte hydratačné balzamy na pery a výživné krémy na ruky, ktoré ochránia vašu pokožku pred vysušením a praskaním.

Vysoko prírodný krém na ruky z limitovanej edície JARABINA ocení pokožka nielen do chladného počasia. 

Bohatá receptúra ​​plná prírodných olejov a výťažkov zregeneruje, vyživí, hydratuje, ochráni pokožku a uľaví jej od pocitu pnutia. 

Podmanivá, iskrivo svieža vôňa ruky nádherne prevonia a premení každú aplikáciu na malú radosť.

Aj vaše ruky si zaslúžia mimoriadnu pozornosť a rozmaznávanie. 

Hydratačný krém so sedmokráskou a bambuckým maslom poskytne namáhanej a citlivej pokožke jedinečnú starostlivosť z prírody.

Medovkový regeneračný krém na ruky je pohladením z prírody s kúzlom aromaterapie, ktoré dopraje namáhanej pokožke kedykoľvek počas dňa úľavu, hydratáciu, výživu a ochranu.

Starostlivo vyladená receptúra ​​kombinuje medovku, žriedlovú soľ, kyselinu hyalurónovú, esenciálny olej citronella, bambucké maslo a prírodné oleje. 

Rýchlo obnoví rovnováhu a vitalitu pokožky a zanechá ruky nádherne jemné a hebké.

Jesenné počasie často spôsobuje popraskané a suché pery. Hydratačné balzamy sú nevyhnutnými pomocníkmi, ktoré im dodajú vláčnosť a ochránia ich pred nepriaznivými vplyvmi počasia.

Výnimočný tónujúci balzam na pery z limitovanej kolekcie JARABINA inšpirovaný kúzlom jesennej harmónie si zamilujete. 

Dodá perám jemný červený nádych, intenzívnu hydratáciu, objem a šťavnatý vzhľad, ochráni ich a predchádza popraskaniu.

Kúzelná multifunkčná SOS tyčinka do vrecka alebo kabelky je ideálnym spoločníkom do každej rodiny pre okamžitú a efektívnu starostlivosť o pokožku.

Bambucké maslo, prírodné cenné oleje, ceramidy, kyselina hyalurónová a centella zaistia rýchlu úľavu, regeneráciu, hydratáciu, výživu a ochranu. 

Viacúčelový prírodný balzam oceníte na suché a popraskané pery, odreniny, zádery, kútiky, odretý nos pri nádche, hrubé, vysušené a šupinaté partie na pleti a pokožke.

Ochranné, omladzujúce a hydratačné sérum na pery LÚKA napomáha regenerácii, efektívne chráni, hĺbkovo hydratuje, vyživuje a poskytuje perám liftingový efekt. 

Krémové sérum obsahuje kyselinu hyalurónovú II. generácie, ochranný anti-pollution komplex z českých a slovenských bylín, bambucké maslo a prírodné oleje.

NÁŠ TIP! Mimoriadne účinné ako vysoko vyživujúca maska na pery v hrubšej vrstve – napr. na noc.

Záver

Premeňte starostlivosť o pleť na jesenný rituál, kedy si doprajete chvíľu pokoja, zahalíte sa do tepla a rozmaznávate svoju pokožku tou najlepšou starostlivosťou. Vďaka týmto jednoduchým krokom zostane vaša pleť dokonale hydratovaná a žiarivá.

Mohlo by Vás zaujímať

Nová limitovaná edícia Jarabina

Nová limitovaná edícia Jarabina

1. 9. 2024 autor: Petra Bečičková

Prečítať
Dermokozmetika: Rozhovor s Ing. Martinom Homolkom – riaditeľom vývojového oddelenia Manufaktura

Dermokozmetika: Rozhovor s Ing. Martinom Homolkom – riaditeľom vývojového oddelenia Manufaktura

28. 5. 2024 autor: Bára Čechová vývojové oddelenie

Prečítať
Kozmetika pre mladých: Tipy s čím, kedy a ako začať

Kozmetika pre mladých: Tipy s čím, kedy a ako začať

16. 5. 2024 autor: Petra Bečičková a vývojové oddelenie

Prečítať

Pridajte sa k nám

  • Špeciálne ponuky, darčeky k nákupu
  • 30 bodov na začiatok :)
  • Body zbierate v predajniach i v e-shope
Registrovať sa

Cookies

Používame súbory cookie na zabezpečenie správneho fungovania vášho obľúbeného e-shopu, na prispôsobenie obsahu stránok vašim potrebám, na štatistické a marketingové účely a personalizáciu reklám od Googlu a ďalších spoločností. Kliknutím na tlačidlo „Povoliť všetko“ nám udelíte súhlas s ich zberom a spracovaním a my vám poskytneme ten najlepší zážitok z nakupovania.

Vaše nastavenie súborov cookie

Tu máte možnosť prispôsobiť soubory cookie v súladu s vlastnými preferenciami a neskôr nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v pätičke webu.

Technické cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie webu a všetkých funkcií, ktoré ponúkajú.

Personalizáciu prevádzame na základe vami prehliadnutého tovaru. Ďalej potom upravujeme zobrazovaný obsah podľa toho, čo vás zaujíma.

Tieto cookies nám umožňujú meranie výkonu nášho webu a za pomoci získaných dát potom môžeme zlepšovať zážitok z nakupovania zákazníkom.

Tieto cookies sú využívané reklamnými a sociálnymi sieťami vrátane Googlu na prenos osobných údajov a personalizáciu reklám, aby boli pre vás zaujímavé.